MNET, MEDLEMSNETT / MEDLEMMER / ENDRE MEDLEMSINFO I MNET

For å rette/endre informsjon om det enkelte medlem i klubben, benyttes i stor grad samme prosedyre som for å legge inn informasjon når et medlem første gang innmeldes.

Det er veldig viktig at informasjon endres i medlemsnettet MNET gjennom innlogging i APPSCO, og IKKE direkte  i Rotary Internationals medlemsregister. Dette fordi endringer i MNET overføres automatisk til RIs medlemsnett, men dette skjer ikke den andre veien,  fra RI til MNET.

Prosedyren du følger er som følger:

Først går du inn i APPSCO og velger KLUBBEN i MNET for å få fram skjembildet for klubben:

Nå får du fram bildet med alle meflemmene hvorfra du skal velge  edlemmet som du skal endre info for:

Når du har klikket på "Blyanten" for å redigere får du opp bildet med alle dataene for medlemmet:

HUSK: Når du er ferdig og har lagt in den endrede informasjon om medlemmet KLIKK LAGRE for at den nye informasjonen blir lagret og bevart, ellers oppdateres ikke medlemsinformasjonen!

SOSIALE LENKER

behov for hjelp?

Rotary skal selv håndtere support i egen organisasjon organisert slik:
1. linje - Cico i din klubb
2. Linje - Dico i ditt distrikt
  Hvem er DICO, Se meny kontakt oss
3. Linje - Webmaster

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022

Relevante lenker

Rotary RSS

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS